Abonner
Poster
Kommentarer

legge vekk

Jeg legger vekk Kunsten å lede seg selv (Randi B. Noyes) – en bok som skal gi ny innsikt og bedre gjennomslagskraft. Ikke for det, mange gode poenger og i og med at boka er fra 1995 så har vi beveget oss i nye retninger, men unnskyld meg – jeg tror ikke at to setninger fra superdama Noyes gjør at en som har stammet hele livet, plutselig slutter. Enkle, perfekte, prektige fortellinger om hvordan den ene etter den andre har funnet sin indre diamant.

Gnag heller på gråstein sier nå jeg.

(dette er ikke en bokomtale, men et komma)

4 svar til “legge vekk”

 1. Geir Tangen sier:

  He he … Slik kan det også gjøres. Vi bokbloggere burde bli flinkere til å skrive færre bokomtaler og flere kommaer 😉

 2. Marianne sier:

  Her knirket det virkelig i boksidene forstår jeg! Enig med Geir – vi bør bli flinkere å bruke komma der de er på sin plass! Noen bøker fortjener komplette omtaler, andre – har nå fått en ny knagg… 🙂

 3. Solgunn sier:

  Ja takk 🙂 til slike kommaer!

 4. Bokofilia sier:

  Dette kommaet var absolutt på sin plass!

Post et svar