Abonner
Poster
Kommentarer

God jul!

Christmas-Balbinka-lDa vil jeg ønske alle lesere av bloggen en god jul. Hvis du ikke er sånn veldig glad i jula egentlig, så ta en bok eller et mykt dyr og bare putt nesa di langt nedi, tell til ti, så går vi mot lysere tider. Jeg blogger videre i romjula – vi ses!

7 svar til “God jul!”

 1. Artemisia sier:

  Jeg også holder bloggåpent i jula.:) En riktig god jul til deg også.:)

 2. Solgunn sier:

  God jul til deg også flotte og fine og fabelaktige knirkefrøken! Jeg gleder meg til 2013 og håper vi treffes litt oftere enn vi gjorde i 2012, selv om man ikke skal klage! For i år var jo selveste året!

 3. Siljeblomst sier:

  God jul, Lise 🙂 Vi ses på nyåret! Det blir bra!

 4. God jul til deg også, Lise! Jeg stikker innom bloggen din igjen i romjula, jeg. Og så sees vi jo i januar! 🙂

 5. God jul! Selv er jeg veldig glad i jula så lenge jeg klarer å holde hvilefaktoren høy…

 6. knirk sier:

  Takk for mange hyggelige hilsner!

 7. linn sier:

  God jul, søte Knirk! Takk for spennende innlegg i året som har gått!

Post et svar