Abonner
Poster
Kommentarer

…jeg forsto ingenting av den. Jeg leste 20 sider, og det var sikkert 150 navn og oppramsinger og veldig rart, så jeg mistet motet og la den vekk. Derfor kan jeg ikke si noe vettugt hverken den ene eller den andre veien – jeg leste alt for lite til at det lille jeg her har skrevet skal tillegges vekt. Jeg er spent på hva de andre i samlesningen til Bokstavelig Talt synes om boka.

God helg!

5 svar til “I dag skulle jeg egentlig blogge om Øyvind Myhres ‘Kongen og Gudene’, men…”

 1. Jeg er også spent, Astrid Terese la jo bort boken også. Dette lover ikke bra for Øyvind Myhre.

  God helg 🙂

 2. Tone sier:

  Jeg er også veldig spent på hva de andre som har lest (eller prøvd å lese den) synes. Jeg tenkte å slenge meg med og lese denne boka også, men da jeg gikk inn på bibliotekets sider hadde noen allerede kommet meg i forkjøpet, så boka var allerede utlånt. Tydeligvis er vi 2 fra Trondheim som er med på leseprosjektet.
  Ha en fin helg! 🙂

 3. Isabella sier:

  Hehe høres ikke bra ut:) Har selv ikke startet på den, henger igjen med Jotnens hjemkomst enda:) Tror jeg tar strake veien til neste samlesnings bok, høres så mye mer spennende ut:) Ha en god kveld:)

 4. Désirée sier:

  God lørdags morgen : )

  Hadde også satt meg fore å lese Kongen og gudene, men etter å ha åpnet boken og lest noen få sider, la jeg den fra meg. Den appellerte overhodet ikke.

  Boken jeg leste rett før denne var, Jeg er Zlatan – anbefales!!! En sikker tommel opp for denne boken! Er ikke spesielt interessert i fotball, men i personer og Zlatan er etter min mening en fyr med virkelig futt og fart i! Han er kul! Skjønner godt at boken er populær blant gutta – den rekker ikke å stå på hylla.

  Når det gjelder samlesingen, har jeg allerede begynt på, Våpensøstrene og foreløpig får den grønt lys.

  Finfin helg til dere alle!

 5. Elisabeth sier:

  Skjønner reaksjonen. Var litt der jeg også, det ER jo vanvittig mange navn, ikke bare i starten, men gjennom hele. Du gikk ikke glipp av noe stort ved å gi deg heller. Helt grei, verken mer eller mindre.

Post et svar