Abonner
Poster
Kommentarer

Akkurat nå…

…leser jeg FEM bøker samtidig. Det er veldig mye egentlig. Jeg pleier egentlig ikke å lese flere bøker samtidig, men noen ganger blir det sånn. Det viktigste er at de ikke er innenfor samme sjanger. Nå leser jeg Susanna Alakoski «Svinalängorna» – den har jeg fått av Nina og hun vet. Jeg leser også tredje bok i Mistbornserien av Brandon Sanderson, «Hero of Ages» – jeg må alltid ha en fantasybok, det er selve åndedretten i lesningen min. Jeg leser om igjen Tormod Haugens «Slottet det hvite» og jeg leser Georges Perecs «Livets Bruksanvsning». Den har jeg fått i gave, jeg elsker å få bøker i gave, og hun jeg fikk den av sa at det er en bok man bruker lang tid å lese, kanskje flere år! Så den ligger egentlig og venter akkurat nå – har kommet i gang. Til slutt har jeg begynt på Brit Bildøens litterære salong og den burde jeg vente med å lese, men den var full av ting som bare droooo meg inn i teksten, så sånn er det med den saken. Fem bøker.

Da er det godt det er helg. Minus 22 ute. God lesehelg!

6 svar til “Akkurat nå…”

 1. Tone sier:

  Jeg søt litt for meg selv tidligere i dag over at det var -12 her, men det er jo ingenting i forhold ser jeg nå. Det er bare så lite fristende å driste seg ut likevel og stå og hutre og vente på bussen, når pleddet og tekoppen roper fra sofakroken. Men må man på jobb så må man. Kos deg med lesingen! Selv skal jeg ta med meg Harry Potter nr. 6 som lydbok på øret mens jeg busser og jobber. 🙂

 2. Jeg leser også flere bøker samtidig. Det fine med det er at man da har en bok for alle anledninger 🙂 Men jeg forsøker å minske på mengden jeg leser samtidig.

 3. Solgunn sier:

  Jeg leser også flere bøker samtidig – alltid. En bok på jobben min, en lettlest bok i veska, en på soverommet og en lydbok på kjøkkenet. Passer meg perfekt. Men det er som du sier, det må være ulike sjangre, hvis ikke blir det bare tull. Væroppdatering fra Alta: minus 17 og stiv kuling, og hadde det ikke vært for at jeg har jobb på biblioteket i morgen skulle jeg ha vært inne hele helga! God helg til deg 🙂

 4. Karin sier:

  Jeg er ganske sikker på at når du er ferdig med Bildøens littærere salong så leser du mer enn fem bøker samtidig, den boka er en lesefest!

 5. Signe Pedersen sier:

  Fekk lyst til å dela «mine bøker» som eg les no. Dvs.: i går kveld vart eg ferdig med Linn Ullmann si siste «Det dyrebare» – eg syns det var Ullmann si absolutt beste. Så les eg «Francis Meyers besettelse» av Henrik Langeland. Eg har slitt med ho, syns ho er langdryg, men no, etter 350 sider har det losna!
  Og til sist, eg las så mange positive omtalar av siste boka til Merete Lindstrøm «Dager i stillhetens historie» – som òg er innstilt til Nordisk Råds litt.pris frå Norge, at eg klarte ikkje la vera å låna ho på biblioteket.
  Og for ei veke sidan vart eg ferdig med «Samtale ventar» av Marit Eikemo – lettlest og sår, kan anbefalast!

 6. knirk sier:

  Så hyggelig at du delte med meg! Merete Lindstrøm har jeg lyst til å lese, hører så mye fint om den. Francis Meyer har jeg lest, husker jeg likte den godt. Linnmann hørte jeg var så trist at jeg kviet meg litt – er ikke helt i humør til for trist om dagen. Mmmm…. mye fint når man liker bøker, ikke sant?

Post et svar