Abonner
Poster
Kommentarer

Skuffelsene i 2011

..og bare kort vil jeg nevne noen skuffelser i året som gikk. Når jeg oppsummerer, ser jeg at det blant annet handler om «dameromaner» (begrepet jeg er skeptisk til). Hverken Lucinda Riley, Katherine Webb eller Alice Hoffman levde opp til forventningene med bøker utgitt i 2011. Det er bare Kate Morton som holder stand.

Og så lugget det ordentlig da jeg leste Tomas Espedals ‘Imot naturen’ – men den har jeg ikke skrevet noe om. Det var bare litt sytete og selvhøytidelig og uengasjerende.

Jeg bretter i stedet opp ermene og er klar for leseåret 2012!

3 svar til “Skuffelsene i 2011”

  1. Akeleiedamen sier:

    …og jeg som endelig fikk lest Mortons «Tilbake til Riverton» nylig…og så ble jeg skuffa. Det straffer seg å glede seg for mye til en bok, gitt. Syns fortellergrepet (Som var absolut fiffig( fjernet for mye av lidenskap, pasjon…hjertesmerte osv.. (Ja, jeg er en enkel sjel;))

  2. knirk sier:

    Ja, der ser du. ;o) Det er det som er med leseopplevelser; de er subjektive på alle måter. Så var ikke Morton din –

  3. Ja, du MÅ lese Imot naturen!

Post et svar