Abonner
Poster
Kommentarer

Det skjer mye spennende for oss boknerder om dagen. Dagbladet presenterer høstens debutanter i en flott artikkel i dag. Jeg har savnet en samlet oversikt og her er de – på rekke og rad – rene klassebildet. Det er mange bøker jeg er veldig nysgjerrig på her, blant annet Svein Tarald Framnes’ «Juletre til Afrika» – den høres passe absurd ut: «Det er en humoristisk fortelling om to menn som hugger grantrær på ei øy på oppdrag fra kommunen. Den ene kommer rett fra en institusjon, den andre er russisk invandrer. Det er dyrt å hogge, derfor bestemmer de seg for å sende juletrær til Afrika.»

Mye fint i vente!

9 svar til “Og her er høstens debutanter!”

 1. Elisabeth sier:

  Må le litt av meg selv. Det første jeg ser på når aviser publiserer lister over debutanter, er ikke innholdet i bøkene, men alderen på debutantene. Det er fremdeles håp, mange er eldre enn meg enda 😉

  Registrerer for øvrig at fjerdemann fra kullet mitt i Bø debuterer i år, Carl Johansen. Det blir spennende å lese.

  Ser ut som det er flere spennende debutanter i år. Så gjenstår å se hvem som greier å klore seg inn på leselista.

 2. Akeleiedamen sier:

  hipp hurra for nytt sted i verdensveven, Knirk! Det gikk aldeles knirkefritt å komme inn her, det gikk vel faktisk automatisk. Er klar for ny blogg og bokhøst, kanskje jeg skal flinkere å lese debutanter.

 3. knirk sier:

  Elisabeth – det skjønner jeg. Men har inntrykk av at det var strengere tidligere – alderen på debutanter.

  Takk for hyggelig hilsen Akeleie.

 4. Elin sier:

  Jeg gleder meg veldig mye til novellesamlinga til Ida, men jeg kan jo ikke akkurat påberope meg å være inhabil. Er spent på det endelige resultatet!

 5. Morsomt å se en blogger på debutantlisten(Ida Zachariassen Sagberg). Bokelskerinnen har allerede intervjuet et par av høstensdebutanter, mye spennende i vente skjønner jeg.

 6. knirk sier:

  Næh! Ziarah! Forsto ikke det før nå jeg! Det er jo veldig morsomt.

 7. ziarah sier:

  Har aldri opplevd en mer spennende bokhøst, men ser den jo fra motsatt side for første gang i år, så det blir jo annerledes 😀 Boka kommer i oktober, på Bokvennen forlag og er elleve korte noveller om alt mulig: Sorg, sjalusi, brannfare, selvmord, sang, trafikkulykker, utroskap og de vanskelige nære relasjonene 🙂

 8. knirk sier:

  Ziarah – det gleder jeg meg til!

 9. ziarah sier:

  Ser forresten at Caroline Kaspara Palonen ikke var med på Dagbladets treff. Hun debuterer også i høst, med romanen Xeroxdager som anbefales varmt!

Post et svar