Abonner
Poster
Kommentarer

Onkel Toms hytte anno 1852 skal gås i sømmene

Litteraturhuset har lansert høstprogrammet sitt i dag, og en ny serie med ‘nærlesninger’ med fokus på tekst. Først ut i serien er ‘Sannheten om Onkel Tom og Mowgli’ fredag 9. september klokka 18 hvor diskusjonen vil kretse rundt spørsmål som «Er Onkel Tom så god som hvite amerikanere har ønsket det, eller så foraktelig som borgerettighetsbevegelsen mente han var?» og «Er Mowgli Kiplings forsøk på å skildre den primitive, men hederlige «ville», eller bare en bifigur i et kapittel i den opprinnelige Jungelboka?»

Det kan bli spennende å følge Nærlesningen – høstens program på Litteraturhuset kan du lese om her.

God bokhøst!

 

 

 

2 svar til “Nærlesning på Litteraturhuset”

  1. Elizabeth sier:

    Hørtes veldig spennende ut! Har ikke sjekket ut hele programmet ennå, men må iallfall prøve å få med meg den om Jungelboka/Onkel Tom, merker jeg allerede nå 😀

  2. knirk sier:

    Jeg også skal prøve å komme på denne.

Post et svar