Abonner
Poster
Kommentarer

Mmmm…..nam nam……mmmm…..banansjokolade…..stratos……jums jums….ren melkesjokolade…oj! lakris, slafs! Mmmm…..skal vi se…..der ja, en marsipankule og en plomme i madeira! Oaaaaammmmmmmm…..after eight!

Ja takk! Jeg elsker Joe Abercrombie – han er som sjokolade på tom mage, som en tur på tivoli, som en skummel film, som neglebiting, som latter og smil, som kroing av tær, som løping på snirklete stier, som rå Mohahahah latter, som grønt slim vi kjøpte på Standard da vi var små, som nyvasket sengetøy, som mørke korridorer, som alt jeg vil ha og trenger fra god fantasylitteratur – som den beste av de beste innenfor sjangeren. Dette er bok nummer to i The First Law.

Første boka i trilogien kan du lese om her og der kan du få litt mer ufyllende informasjon.

8 svar til “Before they are hanged – Joe Abercrombie”

 1. Elisabeth sier:

  Ja, ikkesant det er bra?!!

  Jeg har den nyeste (Heroes) ferdig lastet ned på Kindle, men etter fem fantasymursteiner på rad, trengte jeg en pause. Det er fint å ha noe å glede seg til!

 2. Ellikken sier:

  Å hallo, så mye ros til en bok gjør jo at forfatter og bok/bøker havner rett på må lese-lista mi… Fantasy til tross 🙂

 3. Ciuva sier:

  Til tross for alt jeg hadde å si om The Blade Itself kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg til å lese denne. Det var jo mye jeg likte ved eneren også, og nå er vi jo kjent med persongalleriet også. Jeg har stor tro på at jeg ikke blir skuffet denne gangen!

 4. Siljelblomst sier:

  Herlig omtale – nå fikk jeg både lyst til å lese bøkene til Abercrombie OG på sjokolade!

 5. Haruhi sier:

  Amen! Jeg synes faktisk nr 2 var ennå bedre enn nr 1. Og når jeg elsket nr 1….

 6. Labben sier:

  Jeg kjøpte fem Terry Pratchett bøker i dag, og kjenner at jeg er litt opphengt i ham for tiden. Jeg skjønner likevel at jeg må få lest videre på denne serien snart, og det samme må jeg gjøre med Martin-serien. Disse fantasy-seriene kommer til å ta knekken på meg.

 7. Ladybug sier:

  Ikke bare fikk jeg enda mer lyst til å prøve meg på disse bøkene, jeg fikk også et skikkelig sug etter sjokolade.

 8. Axel sier:

  Hah, bare vent til du leser triologien ferdig, helt topp lesestoff.

  Jeg har selv kommet godt i gang med «Best Served Cold», o den skuffer absolutt ikke heller… Jeg har en ny favoritt forfatter blandt mange.

  Sjekk ut George RR Martin sin serie «A sonf of ice and fire» om du digger The Fisrt Law. 😉 Til og med Abercombie liker GRR Martin.

Post et svar