Abonner
Poster
Kommentarer

Det pågår noen morsomme saker der ute i bokbloggverden. Lines bibliotek har startet en lesesirkel, ikke ulikt samlesningen vi hadde om Nordisk Råds Litteraturpris. Hun har satt opp en lang rekke med bøker som skal leses fram mot høsten og vinteren. Det er bare å melde seg på – jeg har meldt meg på Louis de Berniéres som jeg har lest tidligere. Migrating Coconuts har tatt initativ til maratonlesning! Lørdag 9. juli skal det leses! Fra morgen til kveld, i 24 timer – bare avbrutt av noen små innspill fra ulike bloggere som skal motivere deg videre. Se også facebooksiden til maratonlesningen.  Jeg er på Hvaler uten nett akkurat den lørdagen så jeg sliter med å bli med. Bai har tatt initativ til novellelesning – les 52 noveller på 52 uker – her er det sikkert mulighet til å bli med.  Til slutt vil jeg også nevne debutantutfordringen til Bokelskerinnen – les en debutant og bli med i trekningen av fine bokpakker.

Er det andre morsomme bokprosjekter jeg har oversett der ute så si i fra NÅ – jeg samler dem opp. Fint å ha noen små prosjekter på gang i sommervarmen (ha ha! Det siste var en spøk. Det med varmen. Dessverre.)

5 svar til “Hva skjer i bokbloggsfæren?”

 1. Nå skjønte jeg plutselig hvorfor jeg har så mye å lese for tiden, for jeg er med på alle fire leseprosjektene. Men morsomt er det:-) Flott med eget innlegg hos deg, for da blir vi kanskje flere etter hvert!

 2. Solgunn sier:

  Jeg er ikke med på noen samleseprosjekt for tiden. Kjenner at det er litt rart, føler meg litt utafor, men det er noe med at døgnet bare har 24 timer, og her må det prioriteres hardt. Men jeg regner med å bli med på morsomme leseprosjekter til høsten!

 3. drengen sier:

  Skulle så gjerne lest hele 9 juli, men da er jeg på «maratonkurs» med Aiko. Vi skal trene dressur hele dagen med en ekspert. Det gleder jeg meg til! Håper på morsomme leseprosjekter til høsten slik som Solgunn!

  PS; frk Knirk har nå dradd til fjells. Der er det masse god mat!

 4. Da har jeg planer for 9. juli! Takk for opplysningen 😉
  Og sommerværet ser det ut til at vi kan se lenge etter…

 5. Anonym sier:

  Line – det er bra å være engasjert!
  Solgunn og Drengen – jepp, vi må finne på ny samlesning til høsten. Nordisk Råd igjen? Booker? Noe annet? Vi får tygge på det.
  Og så fint at Knirk er til fjells, der trives hun nok og blir fet og god. Og hundekurs er bra, det skulle jeg ønske jeg hadde litt mer tid til selv med de firbente. God sommer til dere alle!

Post et svar