Abonner
Poster
Kommentarer

Fortellerfestivalen har et spennende fagseminar i år. Margreth Olin (filmskaper), Thor Gotaas (som har skrevet ‘Ørkenen Sur’), Eivind Engebretsen (idéhistoriker) og Jørgen Hermansen (reality-produsent) skal alle forelese om ‘den sanne fortelling’. På nettsidene til Fortellerfestivalen står det:

Reality, dokumentar, nyheter, twitter og youtube. Vi jakter på sannheten. Men hva er sant og hvem forvalter den sanne fortelling? Fire ulike fagpersoner deler sitt perspektiv på hva som er den sanne fortelling.

Jeg skal være med! Det er fredag 27. mai klokka 10 til 15 og har den vennlige prisen av 200,-. Du finner mer informasjon om symposiet og resten av programmet til Fortellerfestivalen ved å følge denne lenken.

2 svar til “Symposium – Den sanne fortellingen”

  1. Geir Isaxen sier:

    (Får ikke lagt inn kommentar på egen blogg!)
    Neitakk, knirk, – jeg vil ikke ha en laaaang oversikt over bloggere jeg skal intervjue. Men blogg-intervjuene kommer tilbake. En vakker dag… Banna bein.
    Men jeg VIL at du ser dokumentaren om Malcolm Lowry!

  2. knirk sier:

    Å! Så gøy at du vil det! Da må jeg gjøre det. Malcolm Lowry. Jeg skal lese på bloggen din for jeg husker at du skrev om ham men jeg leste ikke alt så nøye, men sier du sier det direkte til meg så må jeg gjøre det.

Post et svar