Abonner
Poster
Kommentarer

Festivalkræsj

Lammet Knirk

Jeg skulle så gjerne vært på Litteraturfestivalen. Jeg er på fine Fortellerfestivalen. Hvorfor i all verden er det samme helg? Det blir nok stille på bloggen fram til mandag på grunn av festivallivet. Jeg har lagt ut et vakkert bilde av lammet Knirk som er oppkalt etter min blogg – hun er fin og myndig, synes dere ikke? Jeg liker det sterke blikket og de vannrette ørene. Lammets eier, bloggeren på Atter en dag, skriver om Knirk: «I flokken av lam er Knirk en av sjefene, det er hun og en annen som leder an når de finner på fantestreker!» Sånn skal det låte. God uke og helg til alle der ute.

4 svar til “Festivalkræsj”

  1. Groskro sier:

    «Knirk» er bare kjempefin!!

    Visste du at Kate Morton er på signering på Tanum på Karl Johan fra 17.30 i morgen? Jeg skal ta med meg den nye boken og få signering – litt barnslig kanskje, men jeg likte måten hun skriver på, så stiller jeg opp i køen 🙂

  2. bentebing sier:

    Nyt festivallivet!

  3. Så fint å få et lam oppkalt etter seg! Kos deg på festival! Jeg var en svipptur på Lillehammer.

  4. […] bloggen Atter en dag har gjort meg denne æren. Og jeg må jo si at Knirk ser bra ut. Litt rocka. Forrige Knirk ble fårikål, og så får vi se hvor lenge denne Knirk kan vare. Jeg håper lenge – hun har […]

Post et svar