Abonner
Poster
Kommentarer

God påske!

Sakset fra http://www.hasamino.com/

Nå tar jeg påskeferie fra jobb og blogg, og vil ønske alle der ute en god påske med mange fine leseopplevelser. Jeg har lagt ut dette bildet av et lam fordi jeg fikk vite i dag at et lam på gården til Atter en dag har blitt døpt Knirk. For en ære! Og jeg som er så glad i sauer, kuer, hester, hunder og andre firbente skapninger.

God påske!

9 svar til “God påske!”

 1. knirk sier:

  Drengen – det er noe galt med bloggen din. Skulle gjerne brukt et bilde av selve Knirk, men bloggen din er raaaar og ingen bilder vises.

 2. Anita sier:

  Kos deg i påsken!

 3. Beate sier:

  God påske, Knirk… og kjempekoselig å få noen oppkalt etter seg 🙂

 4. For en god idé! Hvis jeg får et lam en gang (…), vil jeg også kalle det knirk.
  God påske!

 5. Ingalill sier:

  God Påske
  og gratulerer med lammet.

 6. drengen sier:

  Bloggen er ordnet, det tok litt tid.
  Flere bilder av Knirk kommer!

Post et svar