Abonner
Poster
Kommentarer

I går var det sju bokbloggere som omtalte Carl Frode Tillers bok ‘Innsirkling 2’. Spriket var stort når det gjaldt leseropplevelsen. Noen fikk Tiller som ny favoritt til Nordisk Råds Litteraturpris, mens andre knapt orket å lese ferdig boka. Det er spennende at boka ble oppfattet så ulikt. Hvis du går hit, vil du finne en samlet oversikt over omtalene.

Vi nærmer oss slutten på samlesningsprosjektet, men vi har igjen Josefine Klougart sin bok ‘Stigninger og fald’ som er nominert av Danmark. Jeg oppfordrer alle leseglade til å bli med. Kan hende vi får med oss den samiske på tampen også, hvis den blir oversatt i tide. Eller kanskje vi skal legge inn noen av novellenominasjonene? Jeg skal undersøke om de er oversatt. Kom gjerne med innspill og ønsker.

Dagen før vinneren skal kunngjøres hadde det vært morsomt om alle oppsummerer lesningen og lanserer sine favoritter. Det blir den 11. april.

God helg til alle samlesere der ute!

3 svar til “Carl Frode Tiller; fra hat til elsk?”

  1. Askeladden sier:

    Jeg har Innsirkling i bokhylla. Det er litt godt at det er delt meninger om boken sånn at man ikke går på en gedigen skuffelse om den ikke innfrir.

  2. Elisabeth sier:

    Jeg leser gjerne novellene også. Har bestilt Stigninger og Fald, men ikke fått den enda. Håper den kommer i posten i tide.

Post et svar