Abonner
Poster
Kommentarer

The West Wing sesong 1

I vårt nye liv som tv-serie junkies, har turen nå kommet til den velkjente The West Wing (Presidenten). Vi er ferdig med første sesong, jeg har aldri sett den før. Og det er jo merkelig. For egentlig forstår jeg ikke så mye av det som skjer. Amerikansk politikk i rasende tempo – jeg henger ikke med. Men så er det så inn i hampen underholdende for det. Mye pga. gode karakterer og god dialog, samt svært godt manus som beveger seg på mange nivåer samtidig.

C.J var den første favoritten jeg hadde. Sammen med sekretæren til Presidenten, Mrs. Landingham. Men så går det jo ikke an å ikke bli glad i trekløveret Toby, Sam og Josh. Sam og Toby lever av å skrive – de er taleskriverne til den amerikanske presidenten – og det er morsomt å følge dem på jobb. Så får man svelge litt drøye doser av amerikansk navlebeskuing og heller ta inn over seg mye av det gode – president Bartley forfekter et verdisyn som er ganske forut for sin tid. Sesong 1 er fra 1999,  hele ti år før Obama inntok West Wing.

4 svar til “The West Wing sesong 1”

 1. Karin sier:

  Toby er min absolutte favorittkarakter, jeg blir liksom aldri helt klok på han. Josh synes jeg er en anelse glatt, men det er et supert trekløver.

  CJ er kul og ikke minst har jeg sansen for Danny også. Wow, du har mye å glede deg til fremover, regner med at dere skal se alle sesongene?

 2. knirk sier:

  Vi har begynt på sesong to – så ja, mye å glede seg til. Samtidig skal vi nok skvise inn noen andre serier innimellom.

 3. Solgunn sier:

  Her går det bare på Greys anatomy på sumo når det passer sånn. Det høres veldig deilig ut å være tv-serie junkies!

 4. Akeleiedamen sier:

  ÅÅååååå! Jeg var hekta på den serien, det var helt klart fra min storhetstid som TV-seer.. Den er som sagt nesten over, storhetsiden, altså. Men jeg har blitt hekta på litt samme sjangeren i dansk versjon, Borgen, (NRK 1 mandager 21.30) deilig politisk stormaktspill og spennende persongalleri. WestWing var best i del 1. Etterhvert gikk det så sinnsykt fort i svingene at jeg falt av i venstre nordre sving;)

Post et svar