Abonner
Poster
Kommentarer

Bollywood: Love Aaj Kal

Jeg liker Bollywood filmer og nå har jeg sett Love Aaj Kal (Love These Days) fra 2009 med Saif Ali Khan og Deepika Padukone i hovedrollene. Filmen handler om to personer som er bestevenner, men som ikke innser at de også er skapt for hverandre som kjærester. Livet fører dem i hver sin retning før sannheten innhenter dem…for sent?

Jeg synes dette var litt kjedelig, jeg ble aldri helt fanget av historien som var glattpolert og uten krumspring.  Hovedpersonene har også lite å feste seg ved. Det som gjør filmen severdig er den parallelle historien som fortelles om den gamle ‘onkelens’ kjærlighetshistorie for 40 år siden som ligner de unges. Den er ganske fin. Av interesser er at den kvinnelige hovedpersonen gifter seg med ‘feil’ mann, men at det likevel ikke er slutten på historien. Jeg har ikke sett Bollywoodfilmer tidligere hvor skilsmisse er et tema. Hovedpersonene kysser også, hele fem ganger visstnok, og det er svært uvanlig i Bollywoodfilmer. Men dette er bare detaljer, i en ellers litt kjedelig film. Av alle fine Bollywoodfilmer der ute, så kan man egentlig bare hoppe over denne. Foruten musikken da – det er mye fengende musikk i filmen – jeg elsker Bollywoodmusikk. En smakebit:

Post et svar