Abonner
Poster
Kommentarer

Ian McEwan – tips?

Jeg lar de bloggpostene stå.

Jeg har bestilt mange av titlene som jeg fikk tips om, takk for det. I tillegg tror jeg at jeg skal lese noe mer av Ian McEwan. Jeg prøvde meg først på Saturday. Etter 50 sider la jeg den vekk. Ikke noe for meg. Men så leste jeg On Chesil Beach forrige sommer, og det var virkelig en fin opplevelse og jeg har båret med meg den boka videre kjenner jeg. I går kjøpte jeg billetter til å se ham på Litteraturhuset i september, så da har jeg lyst til å lese noe mer av ham. Men hva? Jeg leste om den siste boka hans, Solar, og merket at det ikke fristet veldig. Har noen lest den? Hvilke andre bøker av McEwan anbefaler dere?

4 svar til “Ian McEwan – tips?”

 1. Eli Frisvold sier:

  Har lest to; Lørdag
  http://elislesebabbel.blogspot.com/2006/12/nok-en-julegavebok.html
  I motsetning til deg leste jeg hele men er litt enig (?).

  Om forlatelse anbefaler jeg heller. (Atonement) Men også den noe omstendelig?

  Checil beach har jeg ikke orket å lese siden jeg synes at temaet er litt sånn «tragisk».

  En god forfatter? Joa, men ikke min favoritt!

 2. HildeSol sier:

  Jeg likte både «Ved Chesil beach» og «Om forlatelse» veldig godt, synes han skriver nydelig. Har en liggende som jeg mener heter «Enduring love», den rykker vel fort oppover på leselista nå -etter å ha lest her hadde plutselig jeg også billett til å se ham på Litteraturhuset, gitt… Takk for tipset 🙂

 3. McEwan er en av mine favorittfofattere. det kan være en ide å lese han kronologisk, men vær klar over at han i begynnelsen ofte ble kalt ian macabre, ikke uten grunn. du kan lese min omtale av ‘solar’ her:http://thauke2read.blogspot.com/2010/07/mcewan-solar.html,
  samt mine favoritter blant bøkene hans. god fornøyelse!

 4. bai sier:

  Eg har bare lese «Saturday» og likte ho ikkje spesielt godt. Men eg tenkte eg skulle tipse deg om Thauke sitt innlegg, noko han tydelegvis har klart sjølv.

Post et svar