Abonner
Poster
Kommentarer

Jeg fyller snart år, og i den forbindelse lurer jeg på om jeg skal ønske meg et tidsskrift. Gjerne litterært evt. med noe bredere kulturprofil. Det må ikke være alt for smalt. Har du forslag? Kanskje Bokvennen? Kanskje en avis, men det holder at det kommer en gang i uka maks. Det eneste jeg har i dag er Morgenbladet.

7 svar til “Hvilket tidsskrift skal jeg ønske meg?”

 1. sersdal sier:

  Bokvennen er et kjempefint blad, det koser jeg meg med! Klassekampen har fantastiske Bokmagasin, og de skriver om andre bøker enn det alle de andre gjør 🙂

 2. Jeg er veldig glad i utgivelsene til «Bok og Samfunn» Bladet kommer 22 ganger i året og tar opp veldig mange interessante ting knyttet til norsk bokbransje. Jeg har fått både tips til gode bøker og blitt bedre kjent med bokbransjen gjennom det bladet. For en privatperson koster det 495 kroner å abonnere.
  http://www.bokogsamfunn.no/abonner/

  Ellers er jeg glad i «Biblioteket».
  http://www.biblio.no/

 3. Jeg har Bokvennen og Samtiden, men vurderer å si opp Samtiden for Bokvennen er mer tilgjengelig synes jeg! Et bra magasin!!

 4. Unge Dreierstad sier:

  Jeg er faktisk personlig veldig glad i Illustrert Vitenskap. 🙂

 5. Dette er vanskelig fordi det er så mange gode, flere er nevnt – jeg vil også trekke fram Vagant. Min løsning er ikke å abonnnere, men kjøpe ut fra hvilke numre som synes mest interessante. Joda – det blir fort en dyr løsning!.

 6. Oda sier:

  Jeg er veldig fornøyd med å ha Klassekampens lørdagsutgave. Den varer en hel uke (når jeg bare leser et kvarter til frokosten), og har eget bokmagasin =)

Post et svar