Abonner
Poster
Kommentarer

Lost in Austen

Elin anbefalte miniserien Lost in Austen fra 2008. I vår verden er ting kjapt gjort, jeg bestilte den fra Platekompaniet (59 kroner) og to dager etter satt jeg i sofaen og fikk hele Pride and Prejudice servert på en litt annen måte.

Amanda bor i London og har helt dilla på Austen sin bok Stolthet og fordom.  Plutselig en dag vandrer hun rett inn i bokas handling og når hun møter Mister Darcy i egen person faller hun pladask for ham. Men som alle vet: Det er Elizabeth Bennet som skal ha Mister Darcy. Komplikasjonene er mange når bokas hovedpersoner ikke på noen måter oppfører seg som forventet og giftermål begås mellom helt feil personer (hvem får Mister Collins her mon tro?) til Amandas store frustrasjon. Hun forsøker å rydde opp, men da blir det vel bare enda mer rotete.

Dette er en romantisk komedie delt inn i fire episoder. Mannen min, som gjerne ser romantiske komedier, forsvant etter halve første epidode. Men jeg koste meg veldig (samt sønnen min på 8 år…). Det er lett, lett, lett underholdning. Anbefales til Austen fans.

4 svar til “Lost in Austen”

 1. Maria sier:

  Jeg så denne en stund tilbake, men ble faktisk vedlig skuffet. Bra du likte den hvertfall 🙂

 2. Unge Dreierstad sier:

  Jeg prøvde å lese Pride and Prejudice en gang, men klarte det ikke. Det ble for… «jentete» eller noe sånt. Men jeg storkoste meg med og lo godt av nyversjonen «Pride and Prejudice and zombies». Jeg er nok ikke an Austen fan, men jeg er enig med deg i mye annet jeg leser, så det veier opp for det. «Merket» kunne jeg ikke vært mer enig i.

  Jeg leser en bok nå som heter «The well of lost plots» og er den tredje boka i Thursday Next serien. Fantastiske bøker, du hadde sikkert likt dem!

 3. bai sier:

  Eg såg bare ei episode på tv i fjor sommar, og syntest konseptet var veldig morsomt. Kanskje eg må prøve å få tak i resten, eg og.

 4. he-he – morsomt at mannen din stakk. Sikkert tegn på lett lett lett kliss, noe som desidert er deilig på en hel haug med dager.

Post et svar