Abonner
Poster
Kommentarer

Jeg oppdaget Ranger’s Apprentice serien for en stund tilbake da jeg leste første boka, The ruins of Gorlan. Nå har jeg lest andre bok som heter The burning bridge. Forfatteren er John Flanagan. Boka fortsetter der den slapp – med Will som drar ut på eventyr med vennen Horace. De oppdager fiendens skumle planer og redder verden. Omtrent sånn. Jeg leste boka på en kveld og fikk umiddelbart lyst til å lese mer. Det er virkelig som mashmellows det her. Motstandsløst og deilig. Som sist; utrolig forutsigbart, men godt håndtverk. Jeg irriterte meg litt over en litt arketypisk prinsesse, men koser meg med heltehistorien. Boka slutter fantastisk på en strand med stor dramatikk. Som sist: Anbefales til de som liker pageturnere og fantasy.

2 svar til “Ranger’s Apprentice: The burning bridge”

  1. Ladybug sier:

    Det høres virkelig deilig ut med litt marshmellows 🙂 Er sikker på at dette er en serie jeg ville likt.

  2. […] 13, 2010 av knirk Dette er så langt den svakeste boka i serien til John Flanagan. Den fungerer som en bro mellom forrige bok og (forhåpentligvis) neste bok. Litt kjedelig og flat, […]

Post et svar