Abonner
Poster
Kommentarer

True blood sesong 2

Man må jo kjøre stil, det sier seg selv. Det var om å gjøre å se hele Sesong 2 av True Blood før NRK kjører første episode av serien i dag.  Derfor samlet vi oss i en mørk leilighet for å nyte Bill, Sam, Lafayette og Eric uhemmet og grenseløst. Vi var fem blodtørstige jenter som inntok sofaen og startet et maraton som skulle vare i nesten 14 timer. Vi lagde rød mat, drakk røde ting (Bloody Mary, rødvin, portvin) og spiste rødt godteri. Noen kjørte stil og hadde kledd seg som lekre vampire babes. Andre (les undertegnede) stilte i joggebukse og ble fort definert som mat for vampyrene.

Vi startet å se ved femtida på fredagskvelden og peisa oss gjennom episode etter episode. Da det var tre episoder igjen, sånn rundt 3.30 hadde vi en liten krise, men noen av oss kunne ikke annet enn å stå løpet ut og rapte fornøyd da siste episode sluttet klokka 6.30 lørdag morgen.

Jeg har ikke tenkt å si noe om seriens innhold her, det blir jo en stor spoiler for de fleste, så jeg holder munn. Vi har hatt noen klare skift i forhold til hvilke personer vi elsker og hater, så pass mye kan jeg si. Og at vi er klare for sesong 3.

8 svar til “True blood sesong 2”

 1. Eli Frisvold sier:

  Herreguuuuud asså! Skjønner jo mer og mer at jeg går glipp av noe stort! Er dette noe jeg MÅ se for ikke å bli støtt ut i det ytterste mørket? Kommer vampyrene og taaaar meg ellers?

 2. Ingalill sier:

  Fabelaktig. Jeg så begge sesongene iløpet av en 3-4 dager – men alene – din metode hørtes både mentalt sunnere (viss man kan bruke ordet sunn i en sådann stund) og mer moro.

  – følte meg litt alien isolert og disansert etterpå – 3 pust i bakken og over på bøkene – som faktisk er like besettende.

 3. Vibeke sier:

  Haha! Godt jobba 🙂
  Jeg føyer meg inn i rekken av utålmodige fans, superklar for sesong 3! Og klar for å snart få tilsendt bok nr 10 om Sookie. Håper bare den kommer mens det enda er litt mørkt og kaldt ute 🙂

 4. knirk sier:

  Jeg var ikke sikker på om jeg likte True blood da jeg begynte å se på det. Det kan dere lese om her:

  http://knirk.no/2009/11/09/true-blood/

  Det er utrolig mye blod, gørr og vold. Nå kan jeg vel røpe at den delen har dempa seg noe i sesong 2. Men om man går glipp av all verden… det kommer an på hvem du spør det.

 5. Bokdama sier:

  Klikketiklikk, tapetitapp. Klikk, klikk, klikk. Og DER var den bestilt fra play.com.
  😉

  Takk for påminnelsen Knirk!

  Nå er det bare å smøre meg også med tålmodighet til bok numer 10 kommer i mai…

 6. Ladybug sier:

  Man bør kanskje nesten nevne stikkordet sex sammen med blod, gørr og vold he he.

  Skulle ønske jeg også hadde venninner som ble med på en sånn maratonkveld. Det hørtes veldig artig ut. Har hatt litt maraton med søsteren min da, vi har sett alle episodene sammen(men har som regel ikke blitt mer enn to episoder på en kveld på oss da).

 7. […] tv, og har ikke fått med meg noen av seriene som har gått på tv de siste årene (med unntak av Trueblood). Jeg har gått til innkjøp av Sesong 1 av flere forskjellige serier. Den første vi så […]

 8. […] enda bedre. Da er det om å gjøre å være våken. Sist så vi hele True Blood sesong 2 på en natt. Det var fine saker. Denne gangen var det ikke tv-serie, men britisk og amerikansk film. Vi […]

Post et svar