Abonner
Poster
Kommentarer

Knirks leseveier

Nå har jeg blogget en god stund, og skrevet omtaler av mange bøker. For å rydde litt, har jeg laget noen sider som jeg kaller Knirks leseveier. Øverst på sida mi her kan du se noen faner – det er de jeg snakker om. Der har jeg lagt ut de ‘leseprosjektene’ jeg har. Prosjekt er forresten å ta i. Derfor kaller jeg det veier. Fire stykker så langt. Kanskje et kommer flere, kanskje ikke. De ligner brua og veien øverst på bloggen min, bildet altså, en forlokkende sti du ønsker å gå fordi den leder til de aller beste opplevelsene.

To av veiene handler om Doris Lessing og Per Olov Enquist. Det er de to forfatterne jeg har festet meg mest med det siste året, og som jeg har et oppriktig ønske om å lese ‘alt’  av. Med tid og stunder. En vei heter Knirk goes norsk. Litt teit tittel, men den kom opp en dag i september i fjor da jeg bestemte meg for å lese mer norsk litteratur. Jeg har lest så mye ikke-norsk, men fant ut at jeg har lyst til å holde meg litt oppdatert på de norske forfatterne. Samtidsforfattere først og fremst. Alle norske bøker jeg har lest (siden bloggen startet i fjor vel å merke) er listet under Knirk goes norsk. Til slutt er det Fantastisk litteratur. Jeg er alltid på utkikk etter god fantasy. Da jeg lagde denne siden fant jeg ut at noen bøker er vanskelige å bestemme om ligger under genren, men da har jeg latt skjønn bestemme.

Jepp, det var morsomt å sortere litt. Vite at jeg har noen veier jeg kan gå videre på. Men først og fremst kommer jeg til å lese andre ting. Vil jeg tro.

God helg!

5 svar til “Knirks leseveier”

 1. Janke sier:

  Jeg er imponert!!
  Veldig god ide!

 2. Lokki sier:

  Imponerende organisering :))
  Du er dyktig!!
  Tusen takk for dine bidrag!
  Ønsker deg en nydelig helg!
  Klem Lokki

 3. Beate sier:

  Det var en fin sortering 🙂 Me like! Og så blir jeg litt sur fordi blogspot ikke har en slik funksjon.

 4. Ladybug sier:

  Det var en fin fin sortering 🙂

  Beate: Hvorfor skulle man ikke kunne gjøre det samme i blogspot? Trodde dette var noe Knirk opprettet selv jeg, ikke en egen funksjon i wordpress, men det er jo mulig jeg er helt på bærtur he he.

Post et svar