Abonner
Poster
Kommentarer

Fatter’n

Jeg er veldig glad i Josef Fares sine filmer. Både Jalla! Jalla! og Kopps var store filmopplevelser. I går var jeg og så den nye filmen hans, Fatter’n. Det er faren til Fares som spiller hovedrollen. Skjønt ‘spiller’? Jeg tror han mest er seg selv. Josef Fares sier også at faren ikke hadde noe manus, han improviserte fram rollen underveis. Filmen har fått en blandet mottagelse, de fleste sier at hele greia er sånn passe, men at Jan Fares (fatter’n) redder filmen. Jeg likte filmen veldig godt. Den er litt slapp i dramaturgien, men den er veldig morsom og veldig hjertevarm. Jeg ble helt glad av å se den. Humoren er passe teit, men den treffer meg. Det var noen scener i filmen hvor jeg lo så tårene rant. Det er sjeldent egentlig, og veldig fint.

Tja….det var vel det. Anbefales!

4 svar til “Fatter’n”

 1. Bokdama sier:

  He he he, jeg vet akkurat hvilke scener du snakker om;-D. Salat blir aldri det samme igjen! Likte den også godt. Typisk Fares-film. Litt same shit/new rapping. Men det funker for meg!

 2. knirk sier:

  Ja, salat blir aldri det samme igjen. Som jeg lo! Utrolig teit og utrolig morsomt.

 3. Solgunn sier:

  Ok damer, dere har overbevist meg, skal springe og se den når den kommer nordover 🙂

 4. KariE sier:

  Denne skal jeg få med meg. Jeg har Jalla- jalla humor og har sett Kopps flere ganger.
  Bør jeg passe på å spsie meg lei av salat før jeg ser denne 🙂

Post et svar