Abonner
Poster
Kommentarer

Knirk feirer

Bloggen min fyller ett år i dag! Et utrolig innsiktsfullt førsteinnlegg 26. januar i fjor satte standarden for videre blogging fram til dagens jubileum. Dagen ble feiret i bilen hjem da jeg fortalte Herr Knirk at bloggen min fylte ett år, hvorpå han mumlet «jaha ja» mens han pløyde Toyotaen videre gjennom rushet mot Carl Berner.

Hipp hipp og en liten bloggkake til meg og alle dere der ute som gjør det morsomt å skrive.

21 svar til “Knirk feirer”

 1. eduanna sier:

  Grattis:)

 2. Groskro sier:

  Gratulerer!! 🙂

 3. Jorid sier:

  Gratulerer – og lykke til med de neste bloggeårene 🙂

 4. Solgunn sier:

  Hipp hipp hurra!

 5. Hjorthen sier:

  Knirker mitt gratulerer jeg også, måtte det bli det først av mange!

 6. Midifila sier:

  Hipp, hipp, hipp!

 7. Elisabeth sier:

  Gratulerer! Koser meg med bloggen din.

 8. thauke2 sier:

  Gratulerer! Skjønner jeg har gått glipp av mye godt knirk da jeg veldg nylig oppdaget bloggen din – ved at du først besøkte min!

 9. KariE sier:

  🙂 Gratulerer med dagen!

 10. Ingalill sier:

  Grattis, hurra for deg & ja må hon leva 🙂

 11. Karin sier:

  Gratulerer og håper du fortsetter å gi oss mange fine historier i årene som kommer!

 12. Lille søster sier:

  Gratulerer! Du gjør bloggverdenen flere hakk bedre! Måtte humre over feiringen av bloggjubiléet.

 13. Kirsten M sier:

  Sitter her og smiler av innlegget ditt!
  Gratulerer!

 14. akeleiedamen sier:

  jahaja, var det kommentaren fra her Knirk? Vi roper hvertfall hurra! Og du var den første som kommenterte på min blogg. Fint , for da fant jeg deg:)

 15. Heidi sier:

  Gratulerer med bloggbursdag!

 16. Monica sier:

  Grattis med ett år og fiiinfin blogg!

 17. Beate sier:

  Gratulerer så masse 🙂 Du har en flott blogg, og jeg er ofte innom å leser. Hadde faktisk planer om å gi deg den kreativ-awarden, men du hadde fått så mange fra før og hadde allerede blogget om det. Men det betyr jo bare at det er mange som setter pris på det du skriver. I tillegg er du oppmerksom ifht. andre bloggere, og kommenterer flittig. Jeg setter iallefall stor pris på det! Måtte vi andre få oppleve mange flere år med deg som blogger! Klem

 18. drengen sier:

  Gratulerer, og må du fortsette i mange år til!!
  Du har vist veg tilmange flotte leseropplevelser!

 19. heklehatt sier:

  gratulerer! tenk, et helt år! kult at du husket datoen…

 20. knirk sier:

  Tusen takk alle sammen!

 21. Mettemor sier:

  Så godt å ha deg (blogg)verden. Jeg er sikker på den er et bedre sted med deg. 🙂

Post et svar