Abonner
Poster
Kommentarer

Fanny og Alexander

Fanny og Alexander på Nationaltheateret er god gammeldags teater. Kulisser, kostymer, store stemmer og mange skuespillere. Det minner meg om mange fine teateropplevelser fra jeg var yngre før alt skulle bli eksperimentelt, moderne og minimalistisk. Jada, det er flåsete sagt, men også litt sant. Morsomt at alt som kan krype og gå av skuespillere fra Nationaltheateret er med; Kjersti Holmen, Sverre Anker Ousdal, Kari Simonsen, Kim Haugen, Nils Ole Oftebro, Bjørn Skagestad, Petronella Baker, Gisken Armand, Mari Maurstad, Erik Hivju, Kåre Conradi, Thorbjørn Harr, Finn Schau og Anne Krigsvoll. For å nevne noen….

Det var en utrolig flott opplevelse og best var Oftebro som en full, tafsende, hissig og sjarmerende Gustav Ekdahl.

4 svar til “Fanny og Alexander”

 1. Groskro sier:

  Åja, dette kan jeg tenke meg er en fantastisk oppsetning!! 🙂

 2. Metaingrid sier:

  Jeg håper at jeg skal komme meg i teateret oftere i 2010! Jeg har veldig lyst til å få med meg Fanny og Alexander. Håper det ikke er for sent!

 3. Elin sier:

  Herlig! Det moderne kan jo være spennende, det også, men det er deilig med gammeldags også. 🙂

 4. Mettemor sier:

  Jeg så filmen i jula, nydelig den også.

  Jeg fikk lyst å gå på teater. Jeg tror det blir Pseudonymet av Jo Strømgren. Nå veldig snart.

Post et svar