Abonner
Poster
Kommentarer

True blood

True-Blood-hbo-tv-04Egentlig hadde jeg bestemt meg for å slutte å se på True blood. Det ble litt for voldsomt for lille meg. Når hun bestemora døde så tenkte jeg bare; det var slutten på det virkelige blodet for min del. Men så klarer jeg liksom ikke å la være…

I dag skal jeg se den episoden jeg ikke skulle se på nett tv. Altså den som var sist torsdag. Jeg er nysgjerrig på hvordan det går, og så liker jeg mye av estetikken i serien. Samtidig blir jeg halvkvalm av hele greia.

Jeg har ikke lest bøkene. Så er det sagt. Ser du på True blood?

Det er forresten mye bra musikk i serien, særlig Jace Everetts Bad things.

10 svar til “True blood”

 1. Bokdama sier:

  Jepp. Ser serien og liker den veldig godt. Og jepp. Har lest ALLE bøkene og gleder meg til mai, når neste kommer.
  Hekta altså. Skamløst!

 2. SkyWize sier:

  Jeg gikk litt lei av tv-serien, fikk nok av Jason og Tara, og Sam og de evige problemene. Nå hører jeg lydbøkene istedet, lest med ekte Louisiana-aksent.
  MYE bedre, og perfekt for bussturen inn til jobb. 😉

 3. lesehest sier:

  såg den fyste episoda, men det holdt for meg. 😛
  eg kan derimot anbefale vampire diaries, den er eg heilt hekta på:) <3

 4. knirk sier:

  Det med lydboka hørtes lurt ut.
  Og Lesehest; hyggelig å høre fra deg. Håper du har det bra i USA og at du ikke møter alt for mange vampyrer. :o)

 5. Ingalill sier:

  Pløyde meg igjennom både sesong1 & 2 iløpet av en uke – så litt revet med kan man si jeg ble – likte forøvrig sesong2 bedre enn 1 – men kanskje var det bare at alt var blitt velkjent og jeg desensitivert :-).

  Bøkene er kjøpt inn men står på vent. Vampire Academy er jeg igang med å lese men er ikke like begeistret (ennå).

 6. Silje sier:

  Jeg er ganske hektet på både bøker og tv-serie, og synes sesong 2 av True Blood er absolutt best så langt. I serien har de laget egne historier for mange av bikarakterene som ikke har så stor rolle i bøkene, og jeg synes ikke alle disse er like interessante alltid. Jeg vil helst se mest av Sookie, Bill, Eric og de andre vampyrene:-) Nå skal det sies at noen av birollene er fantastisk gode også, og jeg tenker ikke like mye over det nå.

 7. Eva sier:

  Eg er også hekta litt mot min vilje og er generelt ikkje så grådig vampyrfan. Syns til tider det blir litt for masse sex og blod i ei ganske gørrete blanding.
  Dei som fascinerer meg er Sam og Tara, ikkje vampyrane. Må visst sjå forrige episode på nett eg og før torsdagen kjem.
  Lydbok med louisianadialekt høyrest bra ut, skal prøve det så snart eg er ferdig med å høyre Stephen Fry lese Harry Potter – takk til Maris mørke hjørne for det tipset.

 8. lesehest sier:

  ja, har det ganske fint egentlig:) haugevis med lekse då, så skal jammen bli godt å komme heim til siste året på vidaregåande neste år (kan ikkje tru eg seie det, eg som klagde i fjord:P) Problemet her er at du er nødt til å gjere leksene ettersom dei telle ca 40% av karakteren, heime var det nesten frivillig i et par fag:P
  haha, kem veit, kan jo godt hende en av mine 4500 medeleva er:o

 9. Rullerusk sier:

  Jeg støtter de som anbefaler Vampire Diaries. 8 episoder hittil og jeg er fullstendig hekta! True Blood ble bare kjipt, men bøkene er jo så kule! Nesten litt uutholdelig at neste bok ikke kommer før i mai…

 10. Solgunn sier:

  Jeg leste første boka i sommer, masse vampyrsex og drap – ikke helt min greie. Trodde at tv-serien skulle fenge mer, men akk, klarte ikke å se mer inn 3 episoder. Er ikke helt min greie det her, men enig med deg – flott musikk, spesielt Bad Things. Men det er jo ikke sånn at jeg ikke liker vampyrer, skal på premiere på Under en ny måne den 20.11, og det gleder jeg meg stort til!

Post et svar