Abonner
Poster
Kommentarer

Jane Austens menn

darcyJeg må bare vise dere denne bloggposten i en av favorittbloggene mine, …leva i de längst förflydda tider….

Blogginnhaveren spør om hun kan by på litt engelsk konfekt, og det kan hun da min santen…..

God helg!

3 svar til “Jane Austens menn”

 1. Lena sier:

  Bare morsomt, det =)
  Ja, det må enten bli Mr. Darcy eller kaptein Wentworth, begge Darcy’ne er konfekt av beste merke, nam-nam…

 2. Jeg falt ikke for noen av disse blautfiskene. Dessuten, Hugh Grant … han ser ut som en absurd miks av fillerye, kunstig emalje og peruviansk nakenhund med slapp tupé – alt sendt rundt i tørketrommelen i et par, tre timer. Gi meg heller Cary Grant. Eller Grant Green.

  Eders ærbødigst, den stilige svane.

 3. Metaingrid sier:

  Helt herlig! Darcy er min favoritt, helt klart. Har dessverre ikke funnet ham i virkeligheten ennå.

Post et svar