Abonner
Poster
Kommentarer

Paris

paris2Nå reiser jeg til Paris om kun få timer.  Jeg skal bare ha det fint sammen med min yngste sønn på 7 år. Det er visst relativt kjølig der nede sier foreldrene mine som er der. Vi tar med tjukk jakke. Og bok.  Kommer hjem mandag kveld, så her på bloggen blir det stille noen dager. God helg alle sammen!

15 svar til “Paris”

 1. Mettemor sier:

  God tur til Paris! Og samtidig; de fire ordene klinger av referanser til til en bok med den tittelen …

 2. Så flott! God tur, håper dere får det fint. Vi får vel en rapport senere? Jeg er særlig spent på hvordan det er å reise til Paris med en 7-åring.

 3. God helg og god tur !

 4. Solgunn sier:

  Det høres deilig ut. Håper du får en strålende tur.

 5. Nina sier:

  Kos deg i Paris, god tur:)

 6. Karin sier:

  Håper du tar med mer en bare en bok! Selv om Paris har en skjønn, liten, men kjent bokhandel som heter Shakespeare and Company (eller noe sånt) som selger engelske bøker, ligger ganske sentralt ved Seinen. Tilbrakte et par timer på den lille butikken en regnfull marsdag for et par år siden:-)

 7. Janke sier:

  Kos deg!! Jeg tok med mine da de var 5 og 7 – stor suksess med turistbåt på Seinen og Picassomuseet. Gi rapport når du kommer hjem 🙂

 8. Spectatia sier:

  God tur og hils Eiffeltårnet!

 9. Ladybug sier:

  Riktig god tur og god helg =) Hørtes utrolig koselig ut med en helg i Paris.

 10. Groskro sier:

  Hei, og takk for en hyggelig kommentar på bloggen min:-) Forøvrig er jeg ofte innom bloggen din og leser bokanmeldelser, og selvsagt andre innlegg også. Fin blogg du har! God helg til deg også, håper Paris var fin!

 11. Bente sier:

  Ha’ en rigtig dejlig tur (jeg er kun en lillebitte smule misundelig 😉 )! Var i Paris i sommer sammen med min teenagedatter, og det var skønt. Men der var alt for mange turister – men det problem får I forhåbentlig ikke.

 12. KariE sier:

  Ha en trivelig tur.

 13. Stine sier:

  God tur! 🙂

 14. heklehatt sier:

  god tur, frøken knirk, og velkommen hjem! håper dere koser dere sammen og tar dagene som de kommer. Litt luksus å være på tomannshånd, kanskje? Gleder meg til å høre.
  h

 15. knirk sier:

  Tusen takk for alle gode hilsner – ikke rart at jeg fikk det fint i Paris med så mange lykkeønskninger!

Post et svar