Abonner
Poster
Kommentarer

Then she found me

thenshefoundme

Vel, vel. Greit nok.

En kvinne, to menn, en biologisk mor som gjør inntog etter 38 års fravær, forelskelse, ikke forelskelse, brennende ønske om barn, mor-datter bonding, forviklinger, kyssing.

Jeg måtte jo se filmen. Colin Firth er med, og alt Colin Firth gjør må ses. Punktum. Nå har han jo……..hm……forfalt litt siden Mr. Darcy (sukk…….!) i Pride and prejudice, men likevel har han en utstråling på skjermen som bringer fram siklesmekken.

Selv om han går veldig rart.

Går ikke Colin Firth veldig rart?

Uansett, filmen er litt kjedelig i begynnelsen, men så tar den seg opp, og hvis du liker feel-good romanser så er ikke denne så verst. Helen Hunt har både produsert, skrevet og regissert filmen. Jeg synes manus er litt kjedelig. Det prøver å ta oss med til April sin verden og det lykkes bare delvis. Det hele er litt blodfattig. Hunt fyller ikke rollen som midtlivskrisemenneske, og det smerter meg å si…..det gjør ikke Colin Firth heller.  Bette Midler passer godt som selvopptatt talk-show vertinne og angrende mor full av løgner. Matthew Broderic lykkes i å spille verdens kjedeligste ektemann.

Plutselig dukker Salman Rushdie opp i en ørliten rolle som lege. Det er jo litt gøy da, at en av verdens mest anerkjente forfattere dukker opp i små roller i romantiske komedier (også Brigdet Jones). Han må ha en forkjærlighet for genren eller så skaper det motvekt og variasjon i forhold til hva han ellers gjør. Morsomt er det uansett. Slutten på filmen er rørende, men filmen griper ikke helt fatt i meg.

Terningkast 3.

2 svar til “Then she found me”

  1. litenIda sier:

    Hei!

    Og takk for besøket i bloggen min! 🙂 Ser du er fersk her.. Ser ut som en veldig hyggelig blogg, så jeg kommer nok til å følge deg framover!
    Robin Hood var forresten et svært morsomt navn på en katt! 🙂

  2. knirk sier:

    Takk litenIda!

Post et svar