Abonner
Poster
Kommentarer

Sommerlesning

Jeg kommer ikke til å skrive så mye om norsk litteratur framover, men jeg skal hviske hvilke bøker jeg har lest, og nå har jeg lest både Veke 53 av Agnes Ravatn og Den 13. disippel av Tom Egeland, og det var to veldig ulike bøker, meg jeg likte begge.

Jeg har akkurat to hyllemeter med bøker jeg skal lese i sommer, men det går litt for sakte, for det er så mye annet som skjer, men jeg leser en time hver morgen, og det er den beste stunden på dagen. Jeg er innom en del bokblogger, men det er i grunnen dumt fordi jeg finner så mange lesetips, og bestiller bøker over en lav sko – men hva med de to meterne jeg skal lese først?

Å være et lesende menneske er bra. Det er en slags oppsummering.

4 svar til “Sommerlesning”

 1. Lesehesten sier:

  Haha, jeg kjenner til følelsen! Får så mye inspirasjon av å lese bokblogger og ender opp med å bestille AAALT for mange bøker som jeg aldri kommer til å rekke å lese 😉

 2. Anita Ness sier:

  Ja, kjenner igjen det med alle lesetipsene , som man blir en enda større samler på grunn av. Kanskje man skulle holde seg unna alt slikt mens man leser unna bøkene på vent.. hm.
  Begge bøkene du har lest likte jeg også veldig godt. God sommer.:)

 3. Heidi sier:

  Å være et lesende menneske er absolutt bra.

  Å lese en rolig time hver morgen høres vidunderlig ut.

  God sommer!

 4. knirk sier:

  Akkurat nå leser jeg bøker jeg har fått i gaver som jeg enda ikke har fått lest. Det er stas med bokgaver!

Post et svar