Abonner
Poster
Kommentarer

Jeg rydder, roter, kaster og sorterer. Mye gir jeg bort. Veldig mange bøker går til antikvariat, loppis og venner. En hel haug med barnebøker blant annet. Men noen bøker er forever in my heart, og de får spesialplass i bokhylla. Bøker som jeg har hatt med meg hele veien, og som jeg blir glad av å se på. Tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere – bildene er tatt av meg i dag, og jeg tenkte de kunne få stå alene uten kommentarer fra meg. Kjenner du igjen  noen av dem fra din egen barndom kanskje?

IMG_2425 IMG_2427 IMG_2428 IMG_2429 IMG_2430 IMG_2431 IMG_2432 IMG_2433 IMG_2434 IMG_2435 IMG_2436 IMG_2437 IMG_2438 IMG_2439 IMG_2440

 

4 svar til “Sommer i bokhylla – 15 gamle barnebøker jeg ALDRI selger eller gir bort (bildeblogg)”

  1. Åslaug sier:

    Ja visst kjenner jeg mange av disse! Så artig å vandre i barnebokhyllene. Mine bøker er delt mellom barna, så jeg finner dem der. Med unntak av et par serier med Frøken Detektiv, Puk og Judy Bolton. De skal barnebarna lese her hos bestemor når de kommer i rette alderen.

  2. Solgunn sier:

    Åh – jeg holder også på å lage et slikt blogginnlegg. Vi skal leie ut leiligheten vår for ett år, så nå pakker jeg ned bøker, men har tatt bilder av de barnebøkene som har betydd mest for meg og som jeg aldri kan kvitte meg med. Av de du har bilde av var Katitzi favoritten, men jeg likte også veldig godt Lassi og Britta og Silver bøkene. Ja, og så har jeg også lest i Alle barns eventyr boken og den er jo kjempefin.

  3. ellikken sier:

    Morsomt å se igjen Britta 🙂 Aldri vært noen hestejente, men de bøkene likte jeg godt.

  4. Her var det mange fine bøker! Blant disse er nok Narnia-bøkene, Alice’s Adventures in Wonderland…. Mio min Mio og AGnes Cecilia av Maria Gripe mine favoritter.

Post et svar