Abonner
Poster
Kommentarer

rødstrupeVi er i gang med Fugletribunal -måneden, og ingenting er vel bedre enn å starte med det vi på klingende godt norsk kaller en giveaway. Samlaget har lovet oss signerte eksemplarer av Fugletribunalet samt tre andre Ravatn-titler – besvime, det er gøy! – og flere av dem er signert.

Vil du ha? Da kan du bare skrive i kommentarfeltet under her og så trekker jeg en tilfeldig vinner om en ukes tid. Spesifiser om du ønsker Fugletribunalet (innbundet) eller om du ønsker en av de andre titlene: Veke 53 (spesifiser om du ønsker pocket eller innbundet), Stillstand (pocket), eller Folkelesnad (innbundet).

Og du. Jeg tenkte å forsøke og få til et lite intervju med Ravatn, og da tenkte jeg at dere som har lest boka kanskje har noen spørsmål dere ønsker å stille forfatteren? Det hadde vært fint å få til en bredere dialog mellom forfatteren og oss i løpet av samlesningen, så jeg tar gjerne i mot spørsmål og ting dere har undret på i lesningen av boka. Still de gjerne i kommentarfeltet under, så plukker jeg derfra, evt. send til meg på e-post lise @ snirkelsnakk.no

Ellers er det planlagt flere Fugletribunal-inspirerte innlegg i måneden som kommer. Følg med og kom gjerne med innspill til innhold. Følg med på omtaler av Fugletribunalet her. 

God lesning!

54 svar til “RAVATN – MEGA GI-BORT-HENDELSE (giveaway) – SIGNERT!”

 1. MoonStar sier:

  Så kult 🙂 eg vi gjerne være med i trekningen 🙂

 2. Gøy!! Jeg ønsker meg Stillstand (veldig, veldig), de tre andre bøkene har jeg allerede. Folkelesnad leste jeg for et par uker siden, og den anbefaler jeg på det varmeste til de som ikke har lest. Det er en utrolig morsom og poengtert analyse av ulike magasiner og ukeblader, og garantert mer underholdende og givende lesning enn bladene hun skriver om.

 3. knirk sier:

  Bra! Nå er vi i gang! Det hjelper selvsagt å skrive «veldig, veldig» Line – for da får jeg LYST til å gi til deg. Men. Jeg skal få hjelp av dyrlegeprofessormannen min når vi skal trekke – så det kommer til å bli klinisk og kjedelig. Dessverre.

 4. Ritaleser sier:

  Hei – jeg ønsker meg veldig gjerne Fugletribunalet 🙂

 5. Geir Tangen sier:

  Hei!
  Som bestilt. Skulle lese Fugletribunalet som en del av samlesingen, men alle bibliotekene i nærheten har 4-5 måneders ventetid. Skikkelig nedtur … Men så dukker dette opp 🙂 Håper på å bli en av de heldige, så får jeg også lest denne boka.

 6. pia sier:

  Å ja – det er til å besvime av! Og klart jeg blir med! Ønsker meg veldig at Fugletribunalet skal få pryde bokhylla mi!
  Ha en glad dag!

 7. Ingeborg sier:

  Jeg hiver meg på trekningen. Står i kø på biblioteket for å motta Fugletribunalet, så ønsker denne.
  Ingeborg

 8. Lena sier:

  Kjempebra! Jeg ønsker meg også Stillstand veldig, veldig, veldig (en ekstra veldig som forhåpentligvis danker ut Line. Neida, forhåpentligvis har du to eksemplar).

 9. Så raust! Jeg kunne tenke meg «Folkelesnad». 🙂

 10. Lattermild sier:

  Jeg ønsker meg først og fremst Folkelesnad, men tar gjerne Veke 53 eller Stillstand også. Fugletribunalet har jeg allerede 🙂

 11. ellikken sier:

  For en fantastisk dame! Herlig, herlig!

  Jeg klarer slettes ikke la være å skrive, for en signert Fugletribunalet har jeg definitivt plass til i min bokhylle 🙂 Ikke har jeg lest den heller enda, av grunner som flere over meg allerede har nevnt. Ikke for det, også Folkelesnad er det plass til, når jeg tenker meg riktig godt og nøye om.

  4 x veldig 😀

 12. Bokelskerinnen sier:

  Jeg ønsker meg Folkelesnad, etter at Line fortalte så mye spennende om boken 🙂

 13. Désirée sier:

  Kunne helt klart gjerne tenke meg et innbundet og signert eksemplar av Fugletribunalet – er så spent på boken, og har ennå ikke fått begynt samlesingen, ettersom det er lange ventelister på den. Herlig å ha en til odel og eie – signert av forfatter : ))))

 14. Så artig! Veldig gjerne! Kunne tenke meg Fugletribunalet. 🙂 Jeg elsker bøker og en signert utgave er toppen av lykke.

 15. Beathe sier:

  Åh, for en herlig giveaway, dette vil jeg gjerne være med på 🙂 Jeg ønsker meg 5 x veldig Stillstand eller Folkelesnad for de to andre har jeg! Kan jeg skrive to titler forresten?

 16. Groskro sier:

  Jeg ønsker meg Veke 53, spesielt etter å ha lest Jankes omtale, om den er innbundet eller pocket er ikke så farlig. For en give-away altså Lise 🙂

 17. Anita Ness sier:

  Hei!
  Så artig-.:)
  Jeg vil gjerne delta i giveaway, på alt, unntatt Fugletribunalet, fordi den har jeg.
  Jeg er stor fan av boka, og unner alle å få den…:)

  Ang spørsmål til Ravatn, så skal jeg tenke…

 18. Julie sier:

  Yay. Jeg blir gjerne med i trekningen av alle bortsett fra Fugletribunalet, for den har jeg. 🙂

 19. Silje sier:

  Jeg er gjerne med i trekningen av alle bortsett fra Fugletribunalet som jeg har. Likte den. Veldig godt så hadde vært supert med flere bøker av denne damen i bokhyllen:-)

 20. Tine sier:

  Det var med Fugletribunalet jeg endelig knakk nynorsk-koden, så den boken vil jeg gjerne ha. Snakket med en vikar fra Ukraina på jobben som studerer nordisk språk på universitetet, og hun skulle begynne på nynorsk nå. Anbefalte henne Fugletribunalet, og hun ble kjempeglad for tips. Hvis jeg får en bok i posten skal jeg spore henne opp, og gi henne boken 🙂

 21. Så stas!! Jeg ønsker meg Veke 53 og Stillstand, siden jeg ikke har lest dem. *krysser fringrene*

 22. RandiA sier:

  Hei, jeg kan gjerne tenke meg et eksemplar av Fugletribunalet – å eie selv, jeg lånte den bare fra biblioteket da jeg leste den.

 23. Miriam sier:

  Så flott! Blir veldig gjerne med på trekningen om Fugletribunalet. Gleder meg til samlesning, og tenker å ta den med i boksirkel. Bidrar gjerne med spørsmål 🙂 Når tenker du å ha intervjuet?

 24. Marie I. Fredin sier:

  Hei, kunne tenke meg Fugletribunalet (innbundet) 🙂 Har ikke les den, men lest omtale.. 🙂

 25. Bernt J. Rosendahl sier:

  Ønsker Fugletribunalet (innbundet) hvis jeg vinner 🙂

 26. Elini:) sier:

  Så flott premie !!! 🙂 jeg ønsker meg Fugletribunalet 🙂 🙂

 27. Bente Hagen sier:

  Ville bli veldig, veldig glad for å vinne Fugletribunalet!
  Min bestekamerat har bursdag i slutten av mars, vet han ønsker seg akkurat denne boken…

  Beste hilsen
  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

 28. knirk sier:

  OJ! Så gøy at så mange blir med!
  Miriam – i løpet av en ukes tid kanskje? Er det okei?

 29. Marianne sier:

  Fantastisk! Ønsker meg Folkelesnad innbundet om mulig. Jeg holder på med Fugletribunalet nå. Særdeles god!!

 30. karinleser sier:

  Jeg og, jeg og! Men jeg klarer ikke å velge…. Kanskje Fugletribunalet? Jo, det blir den jeg aller mest ønsker meg. Men egentlig alle da… 🙂

 31. Vigdis sier:

  Flott give away. Hei, jeg vil veldig gjerne være med på trekningen av Veke 53, innbundet.
  Ha en fin kveld.

 32. Rose-Marie sier:

  Supert!

  Jeg kunne tenke meg Stillstand!

 33. Signe Helene sier:

  Jeg har ingen av de jeg, så jeg ville blitt glad uansett 🙂
  krysser fingrene 🙂

 34. Siv sier:

  Hei 🙂 Så flott giveaway!
  Ønsker meg Fugletribunalet (innbundet) om jeg skulle være så heldig å vinne.
  Synes det er så flott med bøker på nynorsk, spesiellt for oss vestlendinger. 😉
  Har ikke lest den ennå, men har lest mange omtaler, og får bare mer og mer lyst til å lese den. Krysser fingre og tær, og håper på litt flaks.
  Mvh Siv ( sivojento@hotmail.com)

 35. Aslaug Lyngstad sier:

  Ja, jeg vil virkelig gjerne vinne Fugletribunalet innbundet.
  Har lest anmeldelsene og ser at dette er en bok midt i blinken for meg 🙂
  Fantastisk at så gode bøker kommer på nynorsk, det gir en mye bedre leseopplevelse!

 36. Hanne R. sier:

  Kan ikke la være å melde meg på – ønsker meg aller mest Fugletribunalet!

 37. Camilla sier:

  hei, ønsker meg Folkelesnad (innbundet) 😀

  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

 38. Monica Karin sier:

  Oj for en kjempe flott giveaway 🙂
  Jeg vil veldig gjerne være med og jeg har utrolig lyst på Fugletribunalet,
  å ønsker meg den da innbundet 🙂
  Krysser fingrene og håper jeg er den heldige, har kjempe lyst å lese denne boken.

  Ønsker deg en kjempe fin Mars mnd videre.
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 39. Caroline sier:

  Jeg ønsker meg Fugletribunalet. 🙂

 40. Åslaug sier:

  Så bra giveaway da, selvfølgelig ønsker jeg noe av Ravatn, har lest Fugletribunalet, men ønsker meg en av de andre hun jar skrevet. Gjerne innbundet. Vanskelig å komme på noe godt spørsmål på sparket, kan bare si ag jeg er en stor og glad tilhenger av henne!

 41. Sigrid sier:

  Ønsker meg fugletribunalet eller veke 53 🙂

 42. Christina sier:

  Ååååå Jeg ønsker meg fugletribunalet! Krysser fingrene!

 43. drengen sier:

  Kjempegøy og jammen er du flink 🙂
  Jeg har grådig (bergens for veldig,veldig) lyst på Folkelesnad!

 44. Ingalill sier:

  Ufattelig. Ufattelig lyst på Folkelesnad
  , men for å vise mitt åpne sinn og gode hjertet er det også greit med veke53.
  Skal jeg sende adressen med engang? -)

 45. Mari sier:

  Hei! Vil gjerne ha Veke 53! Innbundet eller pocket speler ikkje så stor rolle!

 46. stine king sier:

  fikk kapret fugletribunalet på biblioteket før epidemien brøt ut. sabla god leseopplevelse.Nå håper jeg på å få et signert eksemplar til odel og eie.

 47. Mona-Lisa sier:

  Jeg elsker bøker og Fugletribunalet kan mer en gjerne få plass i bokhylla mi. Selvsagt etter at den er lest. Og jeg vil gjerne ha den innbundet om jeg skulle være blandt de heldige denne gangen.

  Ønsker deg en riktig fin helg og krysser fingrene!

 48. tone botn sier:

  Jeg ønsker meg fugleboka hvis jeg er så heldig å vinne.Håper!

 49. Helene sier:

  Hei 🙂 Ønsker å være med i trekningen av «Veke 53» innbundet eller «Fugletribunalet».

 50. Margrethe K. J. sier:

  Hei, jeg er med og ønsker Fugletribunalet. margrethekarijord(ætt)gmail.com

 51. Anne Snefrid sier:

  Jeg vil gjerne være med, men har ikke noe spesielt ønske siden jeg dessverre ikke har lest noen av bøkene 🙂

 52. Mikkel sier:

  Jeg blir også gjerne med. Alle bøkene av interesse 🙂

 53. Nikolai sier:

  Jeg vil også med i trekningen av signert Fugletribunal, eller en av de andre.

 54. Lene sier:

  For en flott giveaway! Jeg ønsker meg veldig Fugletribunalet 🙂 men har ikke lest noen av de andre heller

Post et svar