Abonner
Poster
Kommentarer

Og så videre til Wassmo

Da var vi i mål med samlesningen av Ravatn. Det har vært morsomt å følge ulike omtaler av boka etterhvert som de popper fram på nettet. De fleste er veldig er vilt begeistret, men det er også de som er mer lunkne når det gjelder Fugletribunalet. Du kan lese omtalene som er lenket på Bokbloggerprisen sin side. Selv synes jeg boka var knallgod; dramatisk, deilig og dunkel. Ingen omtale av boka for mitt vedkommende – jeg synes det meste er sagt i de ulike anmeldelser og omtaler som andre bokbloggere har lagt ut. I morgen begynner vi på samlesningen av en annen nominert bok, nemlig Herbjørg Wassmo sin Disse øyeblikk. Hos Groskro kan vi holde fokus på denne romanen gjennom hele april. Og forresten burde du lese Once Upon a Time sitt gode og kritiske innlegg om Bokbloggerprisen.

Her hos Knirk skal vi snu helt om på hælen og dykke ned i den store Young Adult bølgen. Blant annet. Men først skal vi gjennom 1. april og for mitt vedkommende kommer til det å bli en hard dag. Noe jeg deler med andre lettlurte. Det gjelder å holde seg hjemme, ikke ta telefonen, ikke være på nett og i det hele tatt bare lese en god bok og ligge lavt.

Vi snakkes.

7 svar til “Og så videre til Wassmo”

 1. Tine sier:

  Disse øyeblikk fikk meg til å ville lese mer av Wassmo, så nå har jeg hørt to av tre bøker i Toratrilogien. Fantastisk! Kos deg med boken i april!
  Jeg skal tilbringe dagen i barnehagen, hvor aprilsnarrene er så gjennomsiktige at det ikke er fare for å bli lurt opp i stry. (Hvor mange elefanter kan det gå forbi bak ryggen min på en dag?)

 2. knirk sier:

  Å heldige du, Tine. Der skulle jeg ha vært i dag – da kunne jeg kanskje klart meg gjennom dagen.

 3. Mikkel sier:

  Takk for advarselen. Det hadde jeg glemt – og jeg er veldig lettlurt.

 4. knirk sier:

  Det gikk skikkelig dårlig Mikkel. Jeg ble SÅ lurt!

 5. Mikkel sier:

  Noe du vil snakke om?
  🙂

 6. knirk sier:

  Kort fortalt. Vi bygger på huset. Fullt av snekkere. Jeg fikk e-post av mannen min på morgnen hvor han har videresendt e-post fra byggherren som lyder slik:

  Hei,

  Vi har et dusjkabinett med massasjefunksjon til overs fra en annen utbygging, ønsker dere å overta dette for en liten økning i prisen så si ifra i løpet av morgendagen.

  Mannen min sier han er positiv til dette, men har så mye å gjøre i dag, og om jeg kan ta over kontakten med byggherre. Jeg ringer mannen min for å spørre litt nærmere og vi snakker om dette masssasjedusjgreiene. Jeg sender fin e-post til byggherre om at «Å så moro! Det er vi interessert i». Om han har en lenke eller noe så jeg kan se.

  Byggemannen sender over et bilde. Et bilde av en monsterdusj med hundre millioner funksjoner. Jeg tenker: Jøss, så schvært – får vi plass til dette på det nye badet da? Jeg skriver tilbake at Oj så gøy – og hvor mye koster det osv. Etter det går jeg inn på Facebook, og ser at en venninne har skrevet til meg at jeg må passe meg for alle som prøve å lure meg i dag (jeg er så lettlut).
  Jeg tenker at jeg har mitt på det rene. For jeg passer faktisk på. At jeg ikke skal bli lurt. Men blir jo litt stressa, så jeg sjekker alle jeg har kommentert på fb i dag. Helt trygt. Jeg sjekker alle mailer jeg har fått i dag. Helt trygt. Helt trygt. Eller……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….UÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!! Og så har han klart det igjen!! Jeg lo så mye her jeg satt at snekkerne må ha trodd at jeg var helt most i hodet. Og det var jeg jo – for jeg har egentlig lovet at jeg ALDRI skal la meg lure av mannen min igjen. Men han og byggherren har lagt hemmelige planer, og jeg gikk RETT på. Og noen masssasjedusj får jeg aldri.

 7. Mikkel sier:

  He, he! Vel, det var jo i hvertfall uskyldig morro da.
  Du får planlegge en hevn til neste år, men ikke gå helt Gillian Flynn.

Post et svar