Abonner
Poster
Kommentarer

DrengenBentebing og jeg har funnet ut at vi vil lese «Neverwhere» av Neil Gaiman sammen – er det flere som vil være med? Samlesning er stas – det betyr at vi skriver om boka samme dag. Da blir det ofte litt gode diskusjoner akkurat den dagen i kommentarfeltene. Og ps. du trenger ikke å ha en egen blogg for å være med – det er bare å lese og kaste seg på i kommentarfeltene.

For at flest mulig kan bli med setter vi datoen til SØNDAG 9. mars. Da har du god tid til å låne/kjøpe boka og få lest den.

Det som er litt spennende er at denne boka kun foreligger på engelsk, MEN – på norsk finnes den som tegneserie (hvor Gaiman har med en medforfatter og en tegner). Bentebing skal lese tegneserien, jeg skal lese boka på engelsk, og da kan det jo bli litt spennende å se hvordan lesningen påvirkes av de ulike fortellerformene. Går ut fra at handlingen er lik? Det gjenstår å se. Bli med da vel!

17 svar til “Vil du være med å samlese Neil Gaimans «Neverwhere»?”

 1. Marianne sier:

  Hmm.. Denne har jeg i bokhylla mi. Kunne svært gjerne tenke meg å være med! Husk bare en liten påminnelse når det nærmer seg 😉

 2. Elida sier:

  Mogleg eg blir med. Leser styggfort og kjempemasse for tiden, så håper det held seg ei stund:-) Greit at det er såpass lenge til;-)

 3. Jeg har i grunnen lest boka sånn ca hundre ganger (okei, kanskje ikke, men flere ganger, i hvert fall), så skal ikke se bort i fra at jeg blir med.

 4. […] ble nok litt glad i hjertet mitt da jeg oppdaget at Knirk skal ha samlesing av min absolutte favorittbok, Neverwhere. Boka har jeg lest mange ganger, og kan godt lese den en gang til, så jeg tenkte jeg skulle slenge […]

 5. knirk sier:

  Veldig fint at flere blir med!

 6. Lattermild sier:

  Passer perfekt, vi skal nemlig til London i februar!

 7. knirk sier:

  Bra at du blir med Lattermild!

 8. Rufsetufsa sier:

  Skulle gjerne ha gjort det, men trur ikke jeg er disiplinert nok til samlesing, men skulle ønske jeg var det.

 9. Rigel sier:

  Åh, så gøy! Jeg holder på med denne boken nå (for første gang) og er virkelig fengslet av den. Så dette skal jeg prøve å slenge meg på 🙂

 10. Rigel sier:

  Artig (og litt forvirrende?) at det finnes flere versjoner av boken… i den utgaven jeg har (Headline, 2013) står det i forordet at denne utgaven er en kombinasjon av den britiske (BBC) utgaven og den amerikanske (Avon Books) utgaven. Så i tillegg til en tegneserieversjon virker det som det er tre (?) ulike versjoner av boken der ute? «[I created] a new […] version of Neverwhere, along with a headache for bibliographers.» Det virker på forordet som utgavene er litt ulike også, dette hadde vært spennende å høre hvilke utgaver dere andre leser 🙂

 11. @Rigel: Bok, tv-serie, tegneserie, hørespill… 😉

 12. […] er en ypperlig dag til å skrive om Neverwhere av Neil Gaiman, for da har vi en aldri så liten samlesning. Jeg kommer til å blogge om boka utpå ettermiddagen, og samler innlegg i et lite oppsamlingsheat […]

 13. […] er Knirk som har utfordret meg til å lese mer av Neil Gaiman og denne gangen lese Neverwhere, som jeg […]

 14. […] elsker boka Neverwhre av Neil Gaiman! I en årrekke har det vært min absolutte favorittbok, og da Knirk lurte på om flere ville være med på samlesing av boka, syntes jeg det var en super anledning til å lese den nok en gang. Dette er absolutt ei bok jeg […]

Post et svar