Abonner
Poster
Kommentarer

Dagens bokanmelder heter Halvard og er 9 år. Han har lest Arne Svingens Tause skrik. Vær så god:

Sebastian har flytet til et nytt hjem og ny skole. Familien var så fatig at de måte flyte til den verste delen i byn.

Hvorfor det var det verste? Fordi det er der barnekidnaping der. Flere barn forsviner sporløst politiet leter over alt etter spor, men de finner ingen ting.

Det siste barnet som ble kidnapet var Jakob. Jakob bodde akurat der Sebastian bor nå. Så blir alle regler strengere og vektere skal følge dem til skolen og det er bare lov og spille fotball fra 3.00 til 5.00 fordi da er det vektere på fotballbanen. Sebastian blir god venn med vekteren John. Den første skole dagen går ikke helt glatt, men han møter på en jente som heter nora.

Sammen jobber de for og løse mysteriet men de kan ikke ringe politiet fordi de tror de samarbeider med kidnaperne.

De finner masse spor, Nora blir kidnapet og han finner ut hvem som er forederen….

Det jeg liker med denne boken er at den innholer veldig mye spenning og mysterier. Jeg synes også at logiken er veldig kul. Jeg vil anbefale denne boken den er veldig god!

5 svar til “Tause skrik – Arne Svingen”

 1. Unge Dreierstad sier:

  Denne leste jeg også for mange år siden! Den var dødsspennende syntes jeg, og absolutt å anbefale for store barn og små ungdommer 🙂

 2. ellikken sier:

  Hei Halvard!
  Så flink du er til å skrive om bøker, denne skal jeg anbefale til gutten min. Han har forresten akkurat blitt ferdig med bøkene i serien om Adrians Atlas. Det er Arne Svingen som har skrevet disse også. Kanskje det er noe for deg?

  Hilsen Eli 🙂

 3. hanne sier:

  leste den da jeg var mindre (8/9år er litt usikker) syns den var kjempe spennende 😀 anbefaler den1

 4. Stian Langaas Moen sier:

  Jeg leste denne når jeg var 10 år,som nå er en liten stund siden.
  Ganske gøy bok, men jeg ville også anbefale Adrians atlas,som nok en gang var en bedre bok. Vis det var noe jeg ville si om boka,så er det at jeg likte ganske godt oppsettet og spenning-nivået,og hvordan det steg og steg. Også Arne Svingen bruker jo så klart logikk. Jeg skal ikke si så mye om boken(Vil ikke spolere noe…) men jeg likte måten de kidnappet barna på.

  Anbefaler denne boken til alle lesere fra 10-12

  Ha en fin dag alle gode lesere 🙂

 5. knirk sier:

  Tusen takk for gode innspill Stian!

Post et svar