Abonner
Poster
Kommentarer

Klar for noe BRA….

…underholdning. Jeg er sulten på en bok som glir inn som smør, som er motstandsløs og som tar meg med til et helt annet sted, en annen tid og som sluker meg med sine bilder, sin nærhet, sine personer. Akkurat nå trenger jeg litt lettlesning. Litt ukebladaktig uten å bli irriterende dårlig. Noe(n) jeg kan forelske meg i. Noe som ikke får meg til å tenke, bare til å oppleve. Sjokoladepålegg på sulten mage.

Hm… lete, lete i bokhylla…

10 svar til “Klar for noe BRA….”

 1. StineMa sier:

  Jeg er spent på hva du finner i bokhylla 🙂

  SV: Hehe, jeg har merket at det er en del bokbloggere jeg ikke har særlig lik smak som, med et par unntak selvfølgelig, men det er jo allikevel artig å lese disse bloggene. Sikkert mange som ikke vil lese chick-lit bøker eller norske forfattere slik som jeg liker, men det er jo det som er litt morsomt. Og heldigvis for forlagene og forfatterne 🙂

  Må nok si meg enig i de gamle norske klassikerne, for det frister ikke så veldig for min del heller.

  Og uansett skal man jo aldri si aldri. Om noen år snur jeg kanskje på flisa og leser både Murakami og de store krimforfatterne, men ikke per i dag.

 2. Mettemor sier:

  Ja! Enig. Jeg søker også den opplevelsen nå. Kom, kom, kom til meg! Nå! La meg motstandsløs nyte. 😉

 3. Unge Dreierstad sier:

  Den boka jeg leser nå «The amulet of Samarkand» er ertig og lettlest, med mange morsome fotnoter.. Men det er bok en i en triologi. Bare si ifra om du vil låne den!

 4. eduanna sier:

  Anbefaler «En halv gul sol» av Chimamanda Ngozi Adichie

 5. Unge Dreierstad sier:

  Jeg har nylig annbefalt deg å lese «Thursday Next» serien til Jasper Fforde..
  Og i dag, (faktisk nå nettopp) fant jeg en kort novelle/historie skrevet av nettopp Jasper Fforde. (Jeg fant den til og med på den siden jeg tidligere sendte deg link fra med bokannbefalinger)

  Og… Hvis du vil ta en titt på forfatterens skrivemåte, sære humor og orginale poltt så sett deg ned når du har 5 min til overs og les denne lille morsomme gåten:

  http://www.guardian.co.uk/books/2007/dec/24/extract.originalwriting

  (Jeg lo da jeg leste løsningen!)

 6. mittsnitt sier:

  Hva med Sarah Dunant, The Birth of Venus? Sommerlektyre hos meg og med-ferierende venner for et par år siden. Den gikk på omgang og vi forsvant etter tur i 48 timer – kvinner som menn – og fikk oss en god dose spennende historie + historisk setting + kjærlighet og drama, uten kliss og klisje. Vi klarte ikke la være å lese den i ett. Husker ikke helt hva den handlet om nå, så den setter ikke dype spor, men underholdning var det 🙂

 7. knirk sier:

  Takk for tips alle!

 8. Marie sier:

  Hva med A.S. Byatts «Besettelse: en romantisk fortelling»? Ganske lettlest, medrivende intrige, du klarer ikke å legge den fra deg, og den gir deg hva du ønsker. Den kan leses i en fei, og den kan samtidig yte motstand. Jeg svusjet gjennom den da jeg leste den for mange år siden. Og var besatt… Og: dersom du har sett filmen… så er boka myyye bedre (jeg syntes filmen var forferdelig).
  Andre lettleste: Anna Gavaldas bøker. Lettleste og bra, synes jeg.

 9. lesehest sier:

  fallen av Lauren Kate fikk meg heilt hekta, god bok med en ny vri samtidig som der er en twilight factor der:)

 10. […] 25, 2010 av knirk Jeg etterlyste motstandsløs og god underholdning, og det fikk jeg! Naboen kom ridende på sin hvite hest med en […]

Post et svar